We kunnen varen naar Laar (Duitsland), Coevorden (Drenthe), Hardenberg (Overijssel), Vroomshoop en alle tussenliggende plaatsen. In overleg zijn er allerlei arrangementen te bespreken voor familie reünies, bedrijfsuitstapjes, schoolreisjes, buurtverenigingen.

De zomp wordt elektrisch aangedreven en is fluisterstil, zo kunt u bijna geruisloos van de mooie natuur van de rivier de Vecht genieten. De accu’s van de zomp worden geladen met door zonnepanelen opgewekte stroom. De ligplaats van de zomp ligt op het terrein van bierbrouwerij en schipperscafé De Mommeriete. (De Oostermaat 66, 7783 BX Gramsbergen) Dit is ook tevens de opstapplaats.

Groepstochten

Bent u bezig uw volgende bedrijfsuitje of volgende familiereünie te plannen? Boek dan exclusief voor uw werknemers, familie, vrienden of bekenden de Vechtezomp voor een geslaagde vaartocht over de Vecht. De Vechtezomp staat tijdens de tocht geheel ter beschikking voor uw groep en u kunt de tocht geheel naar uw eigen wensen invullen. We kunnen u diverse arrangementen aanbieden in combinatie met de boottocht. De zomp kan maximaal 30 passagiers vervoeren, bij meer deelnemers schakelen we ons zusterschip “De Mölle” uit Laar Duitsland in, of rondvaartboot “De Napoleon”. De zomp is ook geschikt als ‘vergaderboot’ of ‘trouwboot’. Wanneer we 2 rolstoelgebonden gasten aan boord hebben, zijn er nog 25 overige plaatsen beschikbaar.

 

Route en vaartijd Enkele tocht Retour
Gramsbergen – Laar (1 uur / 2 uur) 130,- 230,-
Gramsbergen – Coevorden (2 uur / 4 uur) 180,- 320,-
Gramsbergen – Hardenberg(2 uur / 4 uur) 180,- 320,-
Gramsbergen – Zwieseborg (1 uur / 2 uur) 130,- 230,-
Gramsbergen – Vroomshoop(2 uur / 4 uur) Op aanvraag Op aanvraag
Korte tocht naar keuze 120,-

 Publieke tochten

Tussen mei en oktober, worden op vaste tijden boottochten tussen Gramsbergen en Laar aangeboden.

Bij reserveringen wordt er in principe elke dag gevaren vanaf de Mommeriete, De Oostermaat 66, 7783 BX Gramsbergen. Afvaarttijd in overleg met de eerste aanmelding.

Op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag wordt er altijd gevaren. Afvaarten om 14.00 uur naar Laar in Duitsland.

Reserveren via de boekingsknop, dan kunt u zien of er plaats is. Als er door een groep is geboekt, vervalt de publieke tocht; dit is zichtbaar in de boekingsmodule, wanneer u een boeking doet. U kunt ook bellen naar 06 1025 8630.

Bij slecht weer varen we niet. Houd de site in de gaten. De dienstdoende schipper beslist of er dan gevaren wordt of niet. Bij slecht weer is er eventueel een vervangend programma in het Vechtdal Informatie Centrum in Gramsbergen te organiseren. (beleefhetvechtdal)

Afvaart 14.00 uur (andere tijden in overleg mogelijk)

Route: Gramsbergen – Laar – Gramsbergen (Vaartijd 1 uur; 1 uur aan wal in Duitsland, 1 uur terug varen)

Volwassenen: € 14,-; Kinderen (t/m 17 jaar) € 8,-; Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Gezinstarief (2 volwassenen en 2 kinderen) € 38,-

Een tocht tot aan de Duitse grens is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via tel. 06 1025 8630

Volwassenen: € 10,-; Kinderen (t/m 17 jaar) € 7,-; Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Gezinstarief (2 volwassenen en 2 kinderen) € 27,-