X

Arrangement 4: Grensoverschrijdende vaartocht met een bezoek aan de vijvertuinen van Ada Hofman

U kunt dit arrangement voor minimaal 10 personen alleen telefonisch boeken door te bellen met 06 1025 8630.

Vijvertuinen:

Deze schitterende 2,25 ha. omvattende vijvertuinen zijn in 1987 aangelegd door Ada Hofman, auteur van verschillende vijverboeken. Ongeveer 30 tuinen met daarin 50 vijvers zijn geprojecteerd rondom drie grote natuurvijvers en vormen samen de grote tuin. (https://www.devijvertuinenvanadahofman.nl/explore/pondgardens)

De dag begint om 10.00 uur; u kunt starten met een bezoek aan de vijvertuinen of eerst een vaartocht.

  • Vaart met de Vechtezomp vanuit Gramsbergen naar Laar in Duitsland.
  • In Laar Kaffee of Tee mit Kuchen (Duits gebak) in de molen of in het Heimatshaus.
  • Vaart met de Vechtezomp vanuit Laar in Duitsland naar Gramsbergen.
  • Bezoek (eigen vervoer) aan de vijvertuinen van Ada Hofman met tijdens het bezoek een kopje thee of koffie. De vijvertuinen zijn geopend vanaf 1 april tot 30 september van 12.00 – 17.00 uur. Op maandag zijn de vijvertuinen gesloten.
  • Na het bezoek aan de vijvertuinen rondleiding in de bierbrouwerij en café Mommeriete met een speciaal biertje of iets anders (https://www.mommeriete.nl/)

Totaal arrangement € 65,00 p.p. inclusief boekingskosten op basis toeristenmenu. U kunt zelf aan de hand van het bovenstaande uw arrangement samenstellen. Het bovenstaande arrangement is gebaseerd op een ochtendvaart en een bezoek aan de vijvertuin in de middag. Uiteraard kan dit arrangement ook geboekt worden met een middagvaart met de Vechtezomp en in de ochtend een bezoek aan de vijvertuinen.

Kinderen onder de 18 jaar krijgen korting. Betaling met pin bij aankomst.