X

Arrangement 3: Op jacht naar het witte goud

U kunt onze arrangementen alleen telefonisch boeken door te bellen met 06 1025 8630.

Vaardag: alle dinsdagen tijdens het aspergeseizoen bij voldoende deelname

Vertrek om 11.00 uur bij Natuuractiviteitencentrum en Anjerpunt De Koppel, Vechtstraat 8, 7772AX in Hardenberg. Terug om ca 14.30 uur.

Tocht over de Vecht van Hardenberg naar Diffelen met de Vechtezomp. Geniet onderweg van de prachtige natuur van het Vechtdal en de verhalen over de geschiedenis van de Vecht, de Vechtezomp en de streek. Na een heerlijke tocht over het water, stapt u uit in Diffelen vlak bij asperge- en aardbeienboerderij Het Nijenhuis. Hier kunt u een wandeling maken door het natuurgebied en een bezoek brengen aan de boerderij en de boerderijwinkel. Na een lekkere kop koffie of thee op het terras, vaart u weer terug naar het startpunt Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg.

Bij reservering van de gehele Vechtezomp is ook een andere dag te boeken.

Minimale deelname: 20 personen (U kunt ook opstappen bij de Mommeriete in Gramsbergen; vertrek 8.30 uur en terug om ca. 18.00 uur)

Kosten boottocht: Volwassenen € 20 p.p.; Kinderen 0-3 jr: gratis; Kinderen 4-17 jr: € 10 p.p; Gezinstarief (2 volw.+2 kind.) € 50. Reservering van de gehele Zomp kost € 400

Prijs excl. consumpties